Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Høring adressenavn

  Nå skal det innføres vegadresser til alle bygninger som i dag kun har matrikkeladresser. Det har i 2015/2016 vært gjennomført innsamling av forslag til adressenavn. Navneforslagene er behandlet av kommunens navneutvalg, og legges nå ut på høring i to deler. Høringsperioden er 27. mars - 4. mai 2017.

 • Feil på telefonlinjene på Båtsfjord Helsesenter

  Helsesenteret har siste uken hatt feil med telefonlinjene inn til Resepsjonen. Dette medfører at jentene i resepsjonen kun har èn linje å betjene innringere på, som igjen medfører irriterte pasienter som ikke kommer i kontakt med resepsjonen.

 • Båtsfjord Kommune med ny nettside

  Båtsfjord kommune`s hjemmeside har endelig fått en etterlengtet ansiktsløftning.

 • Siste nytt

  Kommunelogo

  Båtsfjord vokser.

  Gla` nyhet:

  Iflg lørdagens avis (Finnmarken 25 februar 2017) blir  vi blir flere og flere i Finnmark .Flere tettsteder i Finnmark har fått flere innbyggere, men Båtsfjord stikker av med førsteplass i tilflyttingen.

  25. april

  Folkemøte - havn

  I anledningen gjennomføring av utdyping av havna i Båtsfjord inviterer Kystverket til en orientering om prosjektet. Kystverket og entreprenøren gir en orientering med påfølgende spørsmålsrunde. Ordføreren vil også være til stede.
  Enkel servering av kaffe med litt ved siden av

  Vel møtt

  Skansen
  Kategori: Kystverket
  Kystverket
  Uke: 17
  29. april

  Ordofjellrennet

  Skirenn fra brøytestasjonen på Gednje og ned til Båtsfjorddalen.

  Båtsfjordfjellet
  Båtsfjord sportsklubb
  Uke: 17
  30. april

  Kino : Guardians of the Galaxy Vol. 2

  Søndag 30.4 kl. 1900. Kr. 80/100.
  Guardians of the Galaxy Vol. 2 Mangler ytterligere opplysninger.
  I Marvels Guardians of the Galaxy Vol 2, fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk.Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Peter Quills sanne opphav. Gamle fiender blir nye allierte og favorittkarakterer fra det klassiske Marveluniverset dukker opp og bistår heltene. Guardians of the Galaxy Vol 2. smeller inn på kinosaler med verdenspremiere onsdag 26. april.

  Båtsfjord Kino
  Kategori: Kino
  Uke: 17
  7. mai

  Kino : Ishavsblod

  Søndag 7.5 kl. 1900. Ishavsblod Tillatt for alle. 1t 38 min. Kr. 80/100.

  ISHAVSBLOD - DE SISTE SELFANGERNE er en arktisk, havgående roadmovie, med barske kvinner og menn, som trosser uvær, kulde og ensomheten i Ishavet.
  Selv om omgivelsene er rå, er samholdet varmt, og vi presenteres for et sjarmerende persongalleri - som den værbitte kaptein Bjørne, den skjønne skårungen Håkon, og entusiasten Espen som har tatt vare på sin bestefars ullundertøy i håp om å en gang bli like kul og tøff som gamlegutta. ISHAVSBLOD - DE SISTE SELFANGERNE er en hjertelig hyllest til en utdøende kystkulturs svanesang, med et country-inspirert soundtrack som understreker hvem vi her har med å gjøre: Havets cowboyer.

  Kategori: Kino
  Uke: 18