Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Varsel om oppstart av sprenging

  Kystverket ønsker å informere om at undervannssprengingen i Båtsfjord havn starter opp den 15.05.17.Oppstarten vil være i Neptun bukta.

  Sprengingen vil pågå stort sett hver dag unntatt søndager frem til Juni 2018.

 • Siste nytt

  Bryllup

  Vigsel

  i Båtsfjord Rådhus

  Stortinget har nylig vedtatt lovendringer i ekteskapsloven. Lovendringene innebærer at borgerlig vigselsmyndighet overføres fra tingrettene til kommunene fra og med 1. januar 2018.

  FinnmarkKraft_375_200

  Hamnefjell vindkraftverk- advarsel !

  Vi går inn i vintersesongen, og ved spesielle værforhold kan det forekomme at is blir kastet ut fra vingene på turbinene. Det kan medføre fare. Det henstilles derfor om at uvedkommende ikke ferdes i vindparken på vinterstid.

  Med vennlig hilsen / Best regards
  HAMNEFJELL VINDKRAFT AS

  ofas_farge_375_200

  Melding fra ØFAS

  Papirtømming

  Det vil ikke bli satt opp ny papirute for den kansellerte ruta 4 november. Ny rute er 15.desember.

  Papir kan leveres vederlagsfritt til vårt mottak i Båtsfjord.

  Med Hilsen

  Sture Helander
  Driftsleder

  Øfas Husholdning AS

  25. februar

  Kino: Petter Kanin

  Spillefilm om Beatrix Potters kjente barnebokfigur, Petter Kanin
  Få barnebokfigurer er så sjarmernede som de man finner i Beatrix Potters univers. Nå er historien om eventyrlystne Petter Kanin her i en helt ny versjon for både barn og voksne, hvor animasjon og liveaction blandes.

  Uke: 08
  25. februar

  Kino: Per Fugelli - SISTE RESEPT

  Samfunnsdebattanten og sosialmedisineren Per Fugelli ble det siste halvannet året fulgt tett av filmskaper Erik Poppe, og resultatet er et meget personlig, humoristisk og tankevekkende portrett.
  Fugelli var kjent for sin humanisme, sin humor, sitt samfunnsengasjement og sin åpenhet om døden, noe som reflekteres i filmen.
  Fugelli kjempet mot moralisme, kroppspress, prestasjonssamfunnet og innvandringsfiendtlighet. Som debattant og medisiner sov han aldri, han var like opptatt av samfunnets, som kroppens skavanker. "Vi er alle født med flekker og feil".

  Uke: 08
  4. mars

  Kino: The Post

  Steven Spielbergs THE POST er et intenst og brennaktuelt drama om USAs første kvinnelige eier og avisutgiver Katharine Graham (Meryl Streep) i The Washington Post, og hennes redaktør Ben Bradlee (Tom Hanks) gjennom noen kritiske måneder i 1971. Filmen skildrer avisens avsløring av hvordan den amerikanske regjeringens massive dekkoperasjon gjennom tre tiår og fire presidenter systematisk førte det amerikanske folk og verden forøvrig bak lyset angående sin militære innblandingen I Vietnam. Vi følger Graham, Bradlee og en gruppe nitidige og besluttsomme journalister hos The Washington Post i deres kappløp med den mektige rivalen The New York Times. Under trusler fra høyeste politisk hold, må de risikere både karriere og fengselsstraff for å avdekke statshemmelighetene og bringe sannheten for en dag, i det som ble kalt "The Pentagon papers" THE POST markerer første gang Meryl Streep, Tom Hanks og Steven Spielberg har samarbeidet på et filmprosjekt. I tillegg til å stå for regien, er Spielberg dessuten produsent, sammen med Amy Pascal og Kristie Macosko Krieger.

  Uke: 09
  11. mars

  Utøya 22. juli

  Uke: 10