Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Båtsfjord Legekontor har innført innringetid

  Følgende klokkeslett er åpnet for innringing:
  Alle hverdager mellom kl. 09:00 og 11:00, og mellom kl. 13:00 og 15:00.

  Tlf: 789 85 400

  For å få snakke med en lege må du ringe mellom klokken 09.00 og 09.30. Tlf : 789 85 400

 • Prosjekt En skole, En barnehage

  HR Prosjekt har fått i oppdrag fra Båtsfjord kommune å utarbeide tilstandsanalyse med kostnadsoverslag for Båtsfjord skole

  Les mer..

 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Siste nytt

  Lesehest smiley

  Ukenytt

  Uke 33

  Hei, da er vi i full gang igjen etter sommerferien. Selv om værgudene har vært litt imot oss den siste tiden, så er jeg helt sikker på at vi kommer til å få mange fine soldager utover.

  fiskerihovedstaden

  Destination Båtsfjord

  Båtsfjord opplevelser og atraksjoner

  Båtsfjord er det mest rendyrkede fiskeværet på Finnmarkskysten. Det ligger innerst i Båtsfjorden. Innbyggertallet er ca. 2100. Båtsfjord er en av de største fiskerihavnene i Finnmark med rundt 10 000 båtanløp i året og har en rekke anlegg for fiskeforedling. Her har vært tre hvalfangststasjoner. Den første ble bygd i 1884..

  Båtsfjord is the purest fishing village on the coast of Finnmark. It sits in Båtsfjord. The population is approximately 2100. Båtsfjord is one of the largest fishing ports in Finnmark with about 10 000 boat arrivals a year and has a number of facilities for fish processing. It has three whaling stations. The first was built in 1884

   

  Vannlekkasje illstr

  Vannlekkasje i Fagerviksveien (Holmen)

  Pga. lekkasje i vannrør er Fagerviksveien, på Holmen, for tiden  fri for vann i kranene.

  Teknisk etat melder at reparasjonsarbeid pågår og regner med at vannet vil være tilbake rundt klokken 17.00 i ettermiddag.

  Spreke Eldre

  GOD HELSE ER MER ENN BARE TRENING

  Trening er også sosialt fellesskap & mental helse

  Er du over 65 år?

  Klarer du mindre i dag enn for 1 år siden?

  Føler du deg ustø og ønsker bedre balanse?

  Vinterlyd

  Utdeling av Kulturprisen 2018 og årets Borgerbrev

  Fra venstre : Ordfører Geir Knutsen, Frode Grønberg, Ronald Wærnes, Stig-Ove Berget Eriksen og Pål Forbergskog. To resterende medlemmer av Vinterlyd`s styre som ikke er med på bildet er Bjørn Harald Nilsen og Bjørn Iversen.

  Båtsfjord kommunes kulturpris for 2018

   

  Det var et enstemmig kultur og oppvekststyre som har tildelt, VINTERLYD, Båtsfjord kommunes kulturpris.

  Ordfører Geir Knutsen overrakte prisen i forbindelse med Båtsfjord i fest. Kulturprisen  er en gavesjekk, inngravert tinnfat og blomster.

   

  19. august

  Kino: Karsten og Petra på skattejakt

  Den syvende og siste filmen om Karsten og Petra.
  Karsten skal tilbringe sommerferien med Petras familie på Hvaler!
  Karsten og Petra koser seg med å bade, samle skjell, bygge sandslott, fly med drage, fiske krabbe og sløye fisk. På stranda finner de boks som morfar gravde ned da han var liten, sammen med sin bestekamerat, Alfred, som han ikke har sett på 65 år. Det er en tidskapsel, med gamle, rare saker, og en mystisk rebus. Nå begynner en spennende skattejakt for Karsten og Petra! Underveis finner de ut om menneskene som bor på øya og hvordan livet var der i gamle dager. Skattejakten leder dem til en stor overraskelse...

  Kategori: Sjanger: Familiefilm
  Uke: 33
  19. august

  Kino: Book Club

  Diane (Diane Keaton) har nylig blitt enke etter 40 års ekteskap. Vivian (Jane Fonda) trives best i forhold uten forpliktelser. Sharon (Candice Bergen) jobber seg fremdeles gjennom en skilsmisse fra tiår tilbake. Carols (Mary Steenburgen) ekteskap er på vei nedover etter 35 år.
  Fire livslange venner får livet snudd på hodet når bokklubben deres tar for seg den beryktede Fifty Shades of Grey. Enten det er å oppdage nye romanser eller gjenoppta gamle flammer, inspirerer venninnene hverandre til å gjøre sitt neste kapittel til det beste

  Kategori: Sjanger: komedie
  Uke: 33
  26. august

  Kino: De utrolige 2

  I "De Utrolige 2" blir Helen oppfordret til å lede en kampanje for å bringe Superheltene tilbake, mens Bob navigerer det daglige heroiske og "normale" hverdagslivet hjemme med Voletta, Dash og baby Jack-Jack - hvis superkrefter er i ferd med å bli oppdaget.
  Deres oppdrag sporer av i det en ny skurk dukker opp med et brilliant og farlig plot som truer alt. Men familien Parr viker ikke unna for en utfordring, spesielt med Frozone ved deres side. Det er det som gjør denne familien så Utrolig.

  Kategori: Sjanger: Animasjon / Barnefilm / Familiefilm
  Uke: 34
  26. august

  Kino: A Prayer Befor Dawn

  Fight your way out
  In Thailand's most dangerous prison there are ten rules.
  If you break them you will almost certainly die.
  If you don't break them you will definitely die...
  A Prayer Before Dawn er den utrolige og sanne historien om Billy Moore. Han er en ung engelsk bokser som havner i et av Thailands mest beryktede fengsler. Han blir raskt kastet inn i en skremmende verden av narkotika og gjengvold, men når fengselsmyndighetene tillater ham å delta i Muay Thai-boksingsturneringene, innser han at dette kan være hans eneste sjanse til å komme seg ut. Billy begynner på en ubarmhjertig, actionfylt reise fra en kamp til den neste, og ingenting stopper han fra å gjøre alt han må for å ta vare sitt eget liv og gjenvinne sin frihet. Filmen er filmet i et beryktet thailandsk fengsel, og flere av skuespillerne er virkelige innsatte.
  A Prayer Before Dawn er full av action og basert på en sann historie om et uforglemmelig helvete på jord.

  Kategori: Sjanger: Action / Drama
  Uke: 34