Hytte  De fleste av oss har nok allerede latt sola berøre vinterblek hud, hatt ski på beina eller tatt scooterdressen på.

 Nærvær er viktig, enten det er i hjemmets stue, i kirkelig sammenheng, på hytta, på fjellet eller i en snøborg du har bygget. Noen av oss har nok kosen i høysetet når påske blir paaskehjornettema.

 Det er godt å møtes rundt bålet eller bordet med litt ekstra på menyen. Kvikklunsj, kakao, appelsiner og pølse på spidd er en variant. Og finnes det noe mer koselig enn at familien samles til en lang og stor påskefrokost med påskeegg, spekemat og nugatti?

 

Vi bør kanskje alle ta sikte på å gjøre noe i fellesskap for det skaper ofte gode minner som er fine å ha med seg i livet

SoPåskekylling1m ordfører blir jeg bare mer og mer trygg på at vi er heldige som bor i Båtsfjord. Vi har en sunn kommuneøkonomi, et godt tjenestetilbud, flinke og kreative innbyggere og her er mange spennende ting på gang. Det er viktig at vi som bor her, husker på dette og benytter sjansen til å skryte av oss selv og vår egen kommune også til andre, for fornøyde innbyggere er den beste reklamen en kommune kan få!

Ta godt vare på hverandre i påska, og så møter vi igjen hverdagen med nye krefter.

God påske til dere alle!  

 

 

GK  

  Geir Knutsen Ordfører