sol.png

En ny sommer ligger foran oss. For de fleste av oss betyr det ferietid. Jeg håper alle kan se fram til noen gode dager og uker, hvor dere kan slappe av og kose dere sammen med venner og familie.

Ferie og sommeraktiviteter er noe mange ser frem til hvert år, så nå får vi bruke sommeren og den lyse tiden godt.

Skoleferien er startet og våre elever går nå inn i en lang og fin sommerferie. Avgangsklassen er ferdig med 10 forhåpentligvis gode år i grunnskolen. De fleste skal ut i videregående skole, og uansett valg ønsker vi dere lykke til videre i livet. Husk at vi gjerne vil ha dere hjem igjen, det er dere som er fremtiden.

Noen velger å reise bort i ferien, av mange ulike grunner. Bedre vær, besøk hos

slekt og venner i andre deler av landet, eller få andre opplevelser enn det hverdagen gir. Jeg har full respekt for disse valgene, og gjør det også selv. Men det er da godt å komme hjem igjen også.

Fortell alle dere møter i ferien om det positive i kommunen vår. Informer turistene om hva man har av tilbud her, og skryt til alle dere treffer på reisene, slik at de kanskje besøker oss ved en senere anledning.


Jeg vil ønske alle som har planer om å flytte til oss velkommen. Vi har mye å by på, med gode oppvekstforhold for barn, full barnehagedekning, ny skole og barnehage er under planlegging, god eldreomsorg, variert og godt næringsliv, flott natur og gode kommunikasjoner, så da er Båtsfjord kommune midt i blinken.

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer, uansett hvor den skal tilbringes.

 

GeirKnutsen.jpg

Geir Knutsen
Ordfører