Sommerhilsen fra ordføreren

Sommeren står for døren. For de fleste av oss betyr det ferietid. Vi ser frem til gode dager hvor vi kan slappe av, bytte ut hverdagslivet med helt andre gjøremål, eller kose oss sammen med venner og familie.

Bak oss har vi en hektisk og arbeidskrevende vinter og vår. Arbeidet med å skape et enda bedre samfunn for oss alle er fortsatt jobb nummer 1.

Å få være ordfører i Fiskerihovedstaden er noe jeg er veldig stolt over. Av mange blir jeg sett på som kystens mann. Dette er jeg takknemlig for og stolt over. Her i Fiskerihovedstaden har vi og bestandig hatt ei fantastisk verdiskapning basert på fiskeriene. Nå retter vi i tillegg øynene og mulighetene mot basehavn for supply, olje, gass, vind, containerhavn og selvsagt virksomhet innen de marine næringene. Vi er så heldige å ha et privat næringsliv som ikke bare leverer lokalt, men også regionalt, nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til å være en kommune som legger til rette for disse aktørene, leverer vi svært gode offentlige tjenester.
Når vi i tillegg har rikets nyeste flyplass og en sentral beliggenhet, vil det være naturlig at helikopterbasen for Øst-Finnmark blir lagt til Fiskerihovedstaden. Mulighetene ligger foran oss, og disse har vi tatt tak i. Det skal vi fortsette med.

På vegne av oss politikere vil jeg takke alle ansatte samt alle dere innbyggere som hver dag bidrar for Båtsfjords beste.

Med dette ønsker jeg alle en riktig god sommer!

sol.png

 

 

Ord på veien:

Livet er for kort til å uroe seg for det folk sier eller tenker om deg,
så lev livet, og gi dem noe å snakke om.

 

Geir Knutsen
Ordfører