God formiddag.

I går fikk vi dessverre melding om at styret i Finnmark Kraft har besluttet å utsette investeringsbeslutningen for Hamnefjell Vindkraftverk.
Prosjektet er av NVE betegnet som et av de beste i Norge, men styret har likevel besluttet å utsette investeringsbeslutningen inntil videre.
Betingelsene for utbygging av fornybar energi i Norge ligger til grunn for beslutningen. Det er for tiden historiske lave priser på salg av kraft.
Styret i Finnmark Kraft har besluttet at administrasjonen i selskapet skal fortsette arbeidet med avtalene knyttet til prosjektet for å gjøre alt klart for en fremtidig investeringsbeslutning.

Dette fører også til at folkemøtet kommende tirsdag er avlyst.

Mandag denne uke var det to folkemøter i fiskerihovedstaden. Det var stor oppslutning på begge møtene. Tilbakemeldingen på møtene er bare positive.

Det vil nå bli forsøkt etablert en lokal demensforening gjennom Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Vi vil med dette rette opp en feil fra forrige ukenytt. Rett folketall per 1.1.15 i Båtsfjord er nå 2235 innbyggere, en økning på 28 fra i fjor J.

Vi minner på:
Temakvelden for unges psykiske helse tirsdag 10.3 klokken 17.30 på kantina på Båtsfjord skole.

 

I morgen arrangerer guttelaget til BSK bedriftsturnering i fotball. Inntektene går til sommerens turnering i Piteå. Det er mange påmeldte lag, så nå er det bare å ta turen opp i idrettshallen å se fin fotball.

 

På Båtsfjord kino: søndag 8. mars kl. 1700.  Sauen Shaun . Billettpris kr. 60/80.

Ord på veien: Lykken er en stille evig evne til å glede seg over de små ting.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører