God fredag.

Kommunestyret har nå vedtatt å sende inn søknad om forsøk med 13-årig skoleløp i kommunal regi. Endelig søknad skal vedtas av formannskapet.
Vi vil søke om å få gjennomføre et organisatorisk forsøk med hjemmel i opplæringslovens § 1-4. I forsøket ønsker Båtsfjord kommune å være juridisk ansvarlig for både grunnskole og videregående skole for kommunens innbyggere. Dette vil danne grunnlaget for å etablere et samlet 13-årig skoleløp i kommunen.

Styret i Båtsfjord Sentralfryselager AS har nå vedtatt å lyse ut anbud for bygging av nytt fryserom. Som prosjektleder for utbyggingen skal Alpha Prosjekt AS leies inn.

Da er det ansatt ny driftsoperatør vann og avløp i kommunen. Aril Tobias Wahl har takket ja til stillingen, og han begynte i jobben 15. mars. Vi ønsker han velkommen som ansatt i fiskerihovedstaden.

Vi gratulerer Vivian Hansen som nylig har bestått fagprøven som Helsefagarbeider.

Denne uken arrangerte Fagforbundet Båtsfjord datakurs for pensjonister med hele 14 deltagere.

I helga er det nord norsk mesterskap på ski i Tromsø. BSK ski stiller med hele 7 jenter i mesterskapet. Vi ønsker alle lykke til!

 

Vi minner på: Barnehageplass 2017 - 2018. Søknadsfrist er 01.04.17 og 01.10.17

På kino: Søndag 19. mars kl 1700. Skjønnheten og udyret, premierehelg og kl. 1900. Logan: The Wolverine 15 år. Sensur 15 år.

Ord på veien: Livet er herlig!

Husk og bruk refleks!

Geir Knutsen
Ordfører