God formiddag.

Da har det vært møte i valgstyret. Stemmegivningen ved høstens fylkesting- og kommunestyrevalg vil foregå på pensjonisthuset søndag 13. september og mandag 14. september. Det kan forhåndsstemmes fra og med 10.august. Velgere som på grunn av sykdom eller uførhet ikke kan avgi stemme på steder bestemt av valgstyret, kan innen 8. september søke valgstyret om å få avgi stemme der de oppholder seg. I tillegg vil det bli mulig å ta imot forhåndsstemmer ved alderspensjonatet.
Alle datoer vil bli annonsert.

Denne uken har ordføreren fått omvisning på Ishavsbruket, gamle NHN. En helt ny fabrikk er bygd opp for å ta imot snekrabben. Hvis alt går etter planene, vil det bli oppstart rundt påske. Dette ser vi fram til, og vil styrke vår posisjon som fiskerihovedstad.

I går var samtlige kommuner i Finnmark samt Nord-Troms samlet til møte i Vadsø. Temaet var NTP (Nasjonal Transport Plan) 2018 -2027, lufthavnstruktur. Møtet var i regi av Avinor. Her fikk vi orientering om prosessen videre med tanke på innspill fra berørte kommuner.

Lønnspolitisk plan for Båtsfjord kommune er nå revidert og skal slutt behandles i kommunestyret 29. april.

Vi minner på; søknadsfrist barnehageplass 1.4.15, midnattskirennet for kvinner 1.-2. mai, årsmøte i Båtsfjord Arbeiderparti 25. mars.

På Båtsfjord kino: Søndag 22.mars kl 1700. Kr.60/80. 7 år. Familiefilm. 1t 35 min. Paddington og kl. 1900. Kr. 80/100. Insurgent

Ord på veien: Store problemer skjuler ofte store muligheter.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører