God formiddag.

Denne uken meldte NRK at en av stedene som Avinor vurderer som en framtidig helikopterbase er Båtsfjord. Dette er enda et fint eksempel på at Båtsfjord er et attraktivt sted med gode framtidsmuligheter. Tidligere har vi kunnet lese i Finnmarken at også oljeselskaper ser til Båtsfjord.

Onsdag var det møte i kommunestyret. Her ble det enstemmig vedtatt at Båtsfjord kommune ikke vil åpne for reservasjonsrett mot henvisning til abort i Båtsfjord kommune. Tidligere har kommunestyret vedtatt at vi skal legge til rette for inntil 3 lærlinger. Onsdag vedtok kommunestyret at det skal legges til rette for 4 lærlinger for perioden 2014 – 2017.

Det ble også vedtatt en ønsket oppussing/rehabilitering av helsesenteret der man skal skifte vinduer, etterisolere og bytte ventilasjonsanlegg. I en annen sak vedtok man å lukke avvik i skolene og barnehagene for rundt 1,5 millioner.

I forrige uke deltok følgende fra Båtsfjord på den årlige fiskerimessa i Murmansk;
Båtsfjord kommune, Båtsfjord havn, Båtsfjord sentralfryselager, Radioservice og Barents skipsservice.
Det blir lagt merke til at fiskerihovedstaden hvert år deltar her. Finnmarken hadde i går en fin reportasje fra denne messa og vår deltagelse.

I helga arrangeres Båtsfjord Open i badminton. Vi ønsker alle lykke til, og håper på mange spennende kamper!

NB! Barnehageplass 2014. Søknadsfristen er 1. april. Dette gjelder også ønsker om reduksjon eller økning av plass.

På Båtsfjord kino:

Søndag 30.3. KL 1900. 3d. Kr 80/100. 15 år. Captain America: The Winter Soldier (3D)

Mvh

Geir Knutsen
Ordfører

Ord på veien: Vi kan ikke leve over evne i all evighet.

Husk og bruk REFLEKS!