God fredag.

Gladnyhet 1: Det blir oppstart med VG 1 til høsten i Båtsfjord

Gladnyhet 2: I går kom glad meldingen vi har ventet på. Det blir LOSA yrkesfag i Båtsfjord kommende skoleår. Takk til fylkestinget med fylkesordføreren i spissen.

Rehabilitering av Båtsfjord Helsesenter
Vi er nå kommet inn i en fase der det er stor aktivitet ved Båtsfjord helsesenter, blant arbeidene som pågår er følgende; nye belegg i korridorer, nye varmeovner på pasientrom, dører, ventilasjon og belysning. Det er nå 12-15 håntverkere på bygget som utfører de forskjellige arbeidsoppgaver. Vi er nå inne i en periode der ting blir litt verre før det blir bedre, men Ordføreren vil takke alle de ansatte, brukerne, pårørende og entreprenørene som samarbeider på en utmerket måte med gjennomføring av prosjektet. Det er krevende å drifte helsesentret i en periode der det er mye aktivitet som pågår, alle parter har utvist en stor fleksibilitet og tålmodighet.

Tirsdag hadde ordføreren gleden på vegne av kommunene Båtsfjord, Berlevåg, Tana, Nesseby, Vadsø og Vardø å ønske deltagere og arrangørene velkommen til årets kite konkurranse med start fra Ordo høyden. I år har konkurransen også fått status som verdensmesterskap.

Påsken står snart for døren og mange skal kanskje reise bort, mens andre skal samle familien hjemme eller på hytta. Til dere alle vil vi ønske en

Riktig god påske!

 

Mvh                                                                                                                                

Geir Knutsen
Ordfører