God formiddag!

Denne uken har Fiskarlaget Nord i samarbeid med Norges Råfisklag besøkt fiskerihovedstaden. Her ble det gjennomført et meget godt besøkt fiskarmøte.
Det ble gitt presentasjoner og orienteringer om kvotesystemet, priser og omsetning, om mannskapsseksjonen i Norges Fiskarlag, råstoffkvalitet og organisasjon Norges Fiskarlag. I tillegg ble det åpnet for både spørsmål og innspill.

Førstkommende søndag 7. april kl.11.00 er det gudstjeneste i Båtsfjord kirke etterfulgt av Båtsfjord menighets årsmøte. Det serveres kaffe og kaker.

Tirsdag 9. april kl. 18-20 gjennomføres Kirkens nødhjelps fasteaksjon i Båtsfjord. Årets konfirmanter deltar som bøssebærere, men det er behov for flere for å kunne samle inn bidrag fra alle husstandene. Frivillige bøssebærere bes kontakte menighetshuset.

I går reiste 20 ungdommer til Kirkenes for å delta på UKM fylkesfinalen. Båtsfjord deltar også i år med mange dyktige ungdommer. Noen spiller i band, andre skal synge, noen skal danse og andre deltar med nydelig kunst. Finalen kan følges på nett. Vi ønsker alle sammen ei flott helg i Kirkenes og lykke til!

Vi minner på: På kino; Søndag 7.april kl. 1700. Shazam! Sensur 9 år.  PREMIEREHELG 

Følgende skutertrasseèr er åpne for ferdsel pr i dag, 5.4.19, se linken under eller kommunens hjemmeside.
Åpnede Skutertrasseèr i Båtsfjord

Husk og bruk refleks!

Ord på veien; Vennskap er det gylne bånd som binder våre sjeler sammen.

Ønsker alle ei god helg!

Geir Knutsen
Ordfører