God formiddag.

I dag skal ordføreren åpne Båtsfjord Open i Badminton.

Denne uken har det vært møter i formannskapet, administrasjonsstyret og kultur- og oppvekststyret. I tillegg har vi hatt et felles møte med Berlevåg formannskap. Temaet her var kommunereformen og ytterligere kommunesamarbeid.

Kultur- og oppvekststyret har nå vedtatt at rådmann skal forhandle ny kontrakt med Espen Nystad og Rainer Hanssen som arrangør av Båtsfjord i fest 2017-2019.

Mandag var det årsmøte i Båtsfjord sportsklubb. Årsmeldingene viser at det er stor aktivitet i samtlige undergrupper. Vi er glad for at BSK igjen tar på seg 17. mai arrangementet. Vi ønsker både de som fortsetter og nye tillitsvalgte lykke til i sine verv.

Tirsdag ble ordføreren intervjuet av journalister fra skoleavisa, Pling (elever fra 7.klasse).

I dag, fredag, er det felles møte mellom linkens medlemsbedrifter og fiskerigruppa. Her vil rådmann gi informasjon om innføringen av eiendomsskatten og kommunereformen.

Vi minner på; I dag, fredag, starter Båtsfjord Open i Badminton. I morgen, lørdag, er det igjen klart for Ordofjellrennet.                                              Kvinner, husk midnattskirennet som avvikles 6.-7. mai.

På kino: Søndag 17. april kl 1700. 9 år 1t 45.  Jungelboken i 2D. PREMIEREHELG Kr. 80/100.

Selv om det nå blir lengre og lengre lyse dager, så fortsatt husk og bruk refleks!

Ord på veien: Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne!

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører