God formiddag.

Onsdag var det igjen møte i kommunestyret. Nå er sektorplanen for helse og omsorg 2018 – 2028 og strategiplanen for velferdsteknologi (delplan for helse og omsorgsplanen) vedtatt. Nå er utfordringen og implementere disse i den daglige driften.
Husk god helse er samfunnets viktigste kapital. Derfor er helsefremmende arbeid og tiltak viktig for å nå våre mål for fremtiden.

I samme møte vedtok kommunestyret at Båtsfjord kommune går inn for å gjøre Øst-Finnmark Avfallsselskap om til et aksjeselskap. Omdannelsen forutsetter at alle eierkommunene gir sin tilslutning til dette

Nylig har ordfører hatt statusmøte med Finnmark Kraft. Tilbakemeldingene fra Finnmark Kraft er positive. Det har vært få utfordringer i innkjøringsfasen og parken leverer. I sommer skal det gjøres en del vedlikeholdsarbeider.
Fortsatt må vi holde trykket oppe for å realisert 420 KV linja Skaidi – Varangerbotn. Denne må bygges, hvis vi skal få utnytte våre fortrinn i Øst-Finnmark.

Arbeidet med planstrategien for Båtsfjord kommune er nå godt i gang. Planstrategien skal være et hjelpemiddel for å få til en ønsket samfunnsutvikling. Her håper jeg alle kjenner sin besøkelsestid.

I morgen er det igjen klart for Ordofjellrennet. Vi ønsker alle sammen en flott skitur!

Vi minner på: Neste helg er det igjen klart for «årets vakreste eventyr» midnattskirennet 2018.

Båtsfjordmessa 2018. LØRDAG 16. JUNI KL 10.00-17.00 PÅ BÅTSFJORD IDRETTSHALL
FOR NÆRMERE INFO: MESSEKOORDINATOR MAY BENTE ERIKSEN, 951 56 460

BARNEHAGEPLASS 2018/-19. SØKNADSFRIST ER 1.10.18.

 

Sett av datoene; torsdag 2. til og med lørdag 4. august da arrangeres Båtsfjord i fest 2018.

På Båtsfjord kino: Søndag 29.4 kl. 1900. Ready Player One  2t 20 min. Sensur 12 år. Kr. 80/100.

Ord på veien: Le ikke av alderdommen. Be om at du når den.

Geir Knutsen
Ordfører