God formiddag.

Fra og med i dag er Tove Gotvassli konstituert som rådmann.

I dag er det igjen klart for, «vårens vakreste skieventyr», midnattskirennet for kvinner. Vi håper alle får en flott opplevelse og ei fin helg i fiskerihovedstaden.

I går ble 1. mai markert på en fin og verdig måte i fiskerihovedstaden. Dagen startet med flaggheising, så kransnedleggelse ved bautaen, gudstjeneste og 1. mai møte på Pensjonisthuset.

Forleden dag hadde vi møte med fylkesordfører og fylkesvaraordfører vedrørende VG 2 i Båtsfjord kommende skoleår. Møtet var konstruktivt og endelig avgjørelse vil fylkestinget ta 8. mai. Vi krysser fingrene for et positivt vedtak.

Onsdag var det en meget fin helaften på Skansen med to forestillinger av Hålogaland teater. Den ene var ei danseforestilling, og den andre ei teaterforestilling av Trine Lise Olsen. Dette var ei sterk forestilling som fikk fram både latter og tårer. I tillegg var teaterkafeen åpen.

Denne uken har det vært gjennomført generalforsamling i Båtsfjord Sentralfryselager AS. Dette er et selskap hvor Båtsfjord havn er hovedaksjonær. Årsregnskapet viser et overskudd etter skatt på kr 1 337 620,-. Dette er det beste resultatet som har vært levert i selskapets historie, noe eierne var veldig fornøyde med.

Se hele Norge fra lufta med TV 2

Vi vil allerede nå minne på at TV 2 sitt program se hele Norge fra lufta «fly med oss» kommer til Båtsfjord lørdag 31. mai (1 times stopp). Det er TV 2 og Avinor som inviterer deg med på en unik ferd over vårt langstrakte land – med Arne Hjeltnes som reisefølge.

På Båtsfjord kino:
Søndag 4.5. KL 1900. Divergent. Sensur 11. år. 2t 19 min. Kr 80/60.

 

Mvh                                                                                                                                                                      

Geir Knutsen
Ordfører