God formiddag.

Denne uken har en stor delegasjon(politikere, adm, ansatte, brukere) fra fiskerihovedstaden deltatt på en skolekonferanse i Oslo. Konferansen var to-delt. Dag 1 besøkte vi fire skoler. Her fikk vi se ny bygg og rehabilitering av gamle skoler. Dag 2 var det konferanse om «fremtidens skole, hvor skal vi hen?» Dette er inntrykk og informasjon som skal tas med videre i vårt arbeid med realisering av en barnehage og en skole.

I tillegg har ordfører, rådmann, havnesjef og gruppeleder i Båtsfjord AP hatt møter med konsern ledelsen i Lerøy Norway Seafoods AS i Bergen.
Her fikk vi nok en gang bekreftet at Lerøy skal satse i Båtsfjord. Vi takker konsernleder i Lerøy Henning Beltestad og hans stab både for møtene, mottakelsen og omvisningene.

I tillegg har ordfører og flyplass-sjefen i Båtsfjord deltatt på åpningen av «nye Gardemoen».

Regionreformen.
Da har stortingsrepresentantene i Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre fra de nordligste fylkene sammen med sine fraksjonsledere i kommunal- og forvaltningskomiteen blitt enige om at de tre nordligste fylkene skal bli til to regioner. Nordland består, Troms og Finnmark slås sammen.

25. april var første direktesendte overføring av kommunestyret på nett. Kommunestyret vil nå bli fast overført på nett. De som ennå ikke har fått sett dette kan gå på kommunens hjemmeside å klikke seg inn. Neste møte er 14. juni.

Vi minner på: I dag er det igjen klart for midnattski for kvinner. Vi ønsker alle lykke til!
Ny søknadsfrist for kulturmidler og tilskudd nærmiljøtiltak er 8. mai.
 

På kino: Søndag 7.5 kl. 1900. Ishavsblod Tillatt for alle. 1t 38 min. Kr. 80/100.

 

Ord på veien: Et liv uten venner er som en himmel uten stjerner.

 

Geir Knutsen
Ordfører