God fredag.

Båtsfjord kommunes høringsuttalelse vedrørende NOU 2014:16 (Tveteråsutvalgets utredning) om sjømatindustriens rammevilkår i Norge kan dere nå lese på kommunens hjemmeside. I tillegg har Båtsfjord kommune sluttet seg til Båtsfjord handelsstands fiskerigruppe sin uttalelse.

I neste uke er det møte i kultur- og oppvekststyret. Her skal blant annet saken om selvbetjent bibliotek behandles. Med begrepet selvbetjent bibliotek mener man at brukerne kan inngå en kontrakt med biblioteket for å få tilgang også utenom bibliotekets åpningstid.

Vi ønsker å minne på kommunens nye tilbud som gis av frisklivssentralen. Frisklivssentralen tilbyr hjelp til personer som ønsker å endre livsstilen sin. Her kan dere komme inn for en helsesamtale og delta på aktiviteter i regi av frisklivssentralen. Målet til frisklivssentralen er at du skal komme i gang aktivitet og gode vaner!

I går var skoleeier, skolelederne og lærere samlet i Kongsfjord sammen med utdanningsdirektoratets veilederteam. Dette spennende arbeidet er satt i gang for å styrke kvalitetsutviklingsarbeidet på skolene våre.

På kino søndag 10. mai kl. 1900. Run All Night. Action/krim.  

Ord på veien: Fantasi er vel så viktig som kunnskaper.      

God helg!

Geir Knutsen
ordfører