God formiddag.

Godt nyttår, nye muligheter!

Vi er nå kommet noen dager inn i 2017. Vi leser om mye vær. Mennesker som har det vanskelig. Skyhøye bensin- og dieselpriser, rekord høy arbeidsledighet. Ute i verden oppleves det fortsatt terror og vedvarende kriger gjør det vanskelig for mange å finne håp.
Likevel er det ingen grunn til å la seg prege av mismot. Et nytt år venter med mer arbeid og nye positive utfordringer, og vi gleder oss å ta fatt på dette.

Forrige uke deltok ordføreren på Nord i Sør konferansen i Oslo. Den ble åpnet med en valgduell mellom statsministerkandidatene Erna Solberg og Jonas Gahr Støre. Hovedtemaet her var havrommets kraft. Det ble en god og saklig duell. Konferansen hadde fokus på alle framtidsmulighetene som ligger i nord.

I tillegg hadde ordfører møter i fiskeridepartementet, på stortinget, med næringslivsaktører og hos Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

I går var alle barna fra barnehagene og skolene samlet i idrettshallen til et antimobbe arrangement. Her ble manifestet mot mobbing fornyet. Vi vil takke samtlige for et flott arrangement.

Vi minner på: Onsdag denne uken startet skikarusellen igjen. Et flott tilbud vi håper både små og store vil slutte opp om.

På kino: Søndag 15. januar kl 1900. The Autopsy of Jane Doe 15 år. PREMIEREHELG.

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Klok er den som styrker sitt liv med gode venner.

 

Geir Knutsen
Ordfører