Da er vi endelig i gang med «vårrengjøringen». Denne uken er vi kommet i gang med kosting og spyling av vår gater. I tillegg er vi nå i gang med å åpne veien til Syltefjord.
Vi vil med dette oppfordre alle til kontinuerlig å rydde, slik at Båtsfjord blir et penere sted.

Denne uken startet kystverket med undervannssprengningen i Båtsfjord havn. Dette ifbm deres mudring. Sprengning vil pågå stort sett hver dag med unntak av søndager. Varsling blir gitt med sirener i forkant. Hvis dere ønsker SMS tjeneste ved sprengning, så kan dere melde dere på dette. Se kommunens hjemmeside.

Som dere sikkert har merket, så er arbeidet med Hamnefjell vindkraftverk i gang igjen. De første turbindelene og brakkeriggen er kommet. Nå blir det igjen stor aktivitet, så vi må be alle å respektere restriksjonene som er satt og som kommer. Dette blir spennende!

 

Da vi fortsatt har nok med sne, så har vi søkt fylkesmannen om ytterligere forlenget åpning av noen skuterløyper i Båtsfjord kommune. Dette er gjort etter blant annet henvendelse fra Ordo hytteforening.

 

I siste formannskapsmøte vedtok vi at Båtsfjord kommune fortsatt skal være med i regionparken «Varanger Artic Norway». Dette er en samhandling mellom Finnmark fylkeskommune, fylkesmannen i Finnmark og kommunene Vardø, Vadsø, Nesseby og Båtsfjord i landets mest spennende region. Fokuset er næringsutvikling knyttet til natur og kulturverdier.

 

Vi minner på: Nordskogen skole inviterer alle foreldre til høstens nye 1. klassinger (født 2011) til informasjonsmøte onsdag 7. juni kl. 18.00 på Nordskogen skole.
 

På kino: Søndag 21.5 kl. 1900. Kr. 80/100. 15 år. 2:03 Alien: Covenant  
PREMIEREUKE

 

Ord på veien: Den mest effektive måte å skaffe seg tid på – er å si nei hver gang det er mulig.
 

Ønsker alle ei flott helg!

Geir Knutsen
Ordfører