God fredag.

I forrige uke kunne vi nok en gang lese at folketallet øker i fiskerihovedstaden. Første kvartal 2016 så var det Båtsfjord 2246 innbyggere (+35) og Loppa (+16) som prosentmessig økte mest i fylket vårt. Vi får håpe denne positive trenden fortsetter.

Nylig var samtlige kommuner samlet i Alta sammen med KS Finnmark og fylkesmannen. Temaet her var kommuneproposisjonen og kommunereformen. Vi kan være glade for at Nord-Norge tilskuddet og små kommune tilskuddet beholdes.

Denne måneden og neste måned står i generalforsamlingens tegn. Generalforsamlingene skal være avviklet innen utgangen av juni måned.

Tirsdag møtte formannskapet Austertana bygdelag til et møte. Dette etter forespørsel fra bygdelaget. Det ble et konstruktivt møte med en balansert debatt.

Neste uke skal Øst-Finnmark regionråd møtes i Oslo. Her skal regionrådet møte ulike departement og stortingsrepresentantene fra Finnmark.

Vi minner på: Mandag starter forhåndsstemmingen om eventuell kommunesammenslåing.
 

ØFAS sin årlige ryddeaksjon går av stabelen i uke 21 og 22.  
Husk! Følgende gjenstander er gratis å levere på ØFAS sin mottaksstasjon.
Elektriske artikler, hvitevarer etc og farlig avfall fra private husholdninger.

 

Lørdag 11. juni er det igjen klart for årets Båtsfjordmessa 2016. Ta kontakt for et godt tilbud på stand leie. May Bente Eriksen pr mail mbe1982@hotmail.com eller tlf 951 564 60.

På kino søndag 29. mai kl. 1700.  Alice Through the looking glass  PREMIEREHELG
Kr. 80/100.

Ord på veien: Den største vanskeligheten er ikke å få folk til å akseptere nye ideer- men å kvitte seg med de gamle.

God helg!

Geir Knutsen
ordfører