God fredag.

Forrige helg var ledelsen til Seagourmet Norway AS (snekrabbefabrikken) og rederiet Sea and Coast i Båtsfjord. Ordfører og havnesjef hadde flere møter med disse. Dessverre er det ennå ingen løsning for bedriften samt deres trålere. Vedlagt finner dere en link til hva fiskeriministeren nylig svarte Helga Pedersen i Stortinget vedrørende Seagourmet.
https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Sporsmal/Skriftlige-sporsmal-og-svar/Skriftlig-sporsmal/?qid=68730

Denne uken kunne vi lese i avisa om talentfull snekker fra Båtsfjord, Jere Myhre. Jere skal 31.mai kjempe om tittelen nordnorskmester i tømrerfaget. Jere er lærling hos Bygg og Industriservice AS. Det er Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon som arrangerer dette mesterskapet i Alta. Vi ønsker Jere lykke til!

Da det ikke har vært mulig å rekruttere helsesøster, har administrasjonsstyret nå vedtatt å kunne være med på å finansiere et slikt studium hvis f.eks. en sykepleier vil ta en slik utdannelse. Krav om bindingstid og bestått eksamen vil da bli stilt.

Da kan vi melde at både veien til Syltefjord og til Hamningberg er åpnet. Vis varsom kjøring.

Lørdag 20. mai feiret Sneskavla 4H sitt 20 års jubileum. Vi ønsker dem lykke til med de neste 20 år.

Vi minner på: Onsdag den 31. mai og torsdag den 1. juni ønsker vi velkommen til innskriving på Nordskogen skole for høstens 1. klassinger (født 2011).


Vi vil herved informere dere om nettstudier og samlingsbaserte studier ved Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning (HSL-fakultetet) med søknadsfrist 1. juni. https://uit.no/om/enhet/artikkel?p_document_id=184859&p_dimension_id=88147&p_menu=42374

Torsdag 15.juni er det klart for Salmar cup i svømming. Her vil alle våre svømmere vise hva de kan. I tillegg ønsker dem at bedrifter stiller lag med 3 personer som skal konkurrere mot våre svømmere. Meld dere på!


På kino: Søndag 28.5 Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge PREMIEREUKE. 12 ÅR. Kr. 80/100.

 

Ord på veien: Hvor skjønn en vanlig dag kan bli når den berøres av vennlighet.

Ønsker alle ei flott helg!

Geir Knutsen
Ordfører