God formiddag.

Denne uken har Øst-Finnmark regionråd (ordførerne, en politiker fra opposisjon og rådmenn fra kommunene) vært samlet i Oslo.

Her ble blant annet følgende departement besøkt; olje og energidepartementet, kommunal- og moderniseringsdepartementet, fiskeridepartementet og kunnskapsdepartementet. Temaer her var utfordringer vi spesielt har i Øst-Finnmark med fokus på næringsutvikling, infrastruktur og kommuneøkonomi. I tillegg hadde vi møte med «Finnmarksbenken» på Stortinget.
Vi fikk også en presentasjon av ny velferdsteknologi i kommunene av selskapet Vitheia.

I morgen, lørdag, er det stiftelseskonsert i Båtsfjord rockeklubb kl. 20.00 på Båtsfjord brygge, der medlemmene spiller opp.

Vi minner på: I dag er siste sjanse for å forhåndsstemme om eventuell kommunesammenslåing. Selve valgdagen er mandag 6. juni.

Kulturprisen 2016
Båtsfjord kommunes kulturpris kan gis til enkeltpersoner eller lag/foreninger i Båtsfjord som før ikke har mottatt denne.
Skriftlig begrunnet forslag må være registrert inn på rådhuset innen mandag 20. juni 2016.


 Lørdag 11. juni er det igjen klart for årets Båtsfjordmessa 2016. Ta kontakt for et godt tilbud på stand leie. May Bente Eriksen pr mail mbe1982@hotmail.com eller tlf 951 564 60.

På kino søndag 5. juni kl 1700. Robinson Crusoe i 2D dubbet. 6 år 1t 30. Kr. 80/100 PREMIEREHELG

Ord på veien: Vitebegjær får livet til å blomstre.

God helg!

Geir Knutsen
ordfører