God formiddag, første fredag i juni.

Denne uken startet med møter med fylkesordfører, Ragnhild Vassvik. Med på møtene var også vår fylkestingsrepresentant Ståle Olsen. Temaer var fiskeri, havneutbyggingen, overføringslinjen Skaidi - Varangerbotn og selvfølgelig regionreformen. Fylkesordføreren var imponert over alt som foregår og alt som er under planlegging i fiskerihovedstaden.

Tirsdag hadde vi besøk av politistasjonssjefen i Varanger politistasjonsdistrikt, Unni Pedersen Stock, og hennes stab. Her fikk vi presentasjon av driftsenhet Finnmark, tjenesteenhet Varanger og deres organisering. Et nyttig og godt møte. Vi ble også enige om at de skal komme i kommunestyret til høsten og informere samtlige folkevalgte. Dette kan dere innbyggere følge på nettet, da våre kommunestyremøter overføres direkte.

Ellers har det vært møter i hovedutvalg og eldrerådet denne uken. Sakslister og møteutskrift finner dere på kommunens hjemmeside.

Kommende torsdag 7.juni kl. 17.00 er det igjen klart for Salmar cup i svømming. Her vil samtlige svømmerne i klubben vise hvor flinke de er. Stevnet er åpent for publikum og åpen kafe.

Vi minner på:

Båtsfjord kommune inviterer til folkemøte på pensjonisthuset torsdag 7. juni kl. 18.00. Et penere Båtsfjord!

Båtsfjordmessa 2018. Lørdag 16. juni kl 10.00-17.00 på Båtsfjord idrettshall
For nærmere info: Messekoordinator May Bente Eriksen, 951 56 460

BARNEHAGEPLASS 2018/-19. SØKNADSFRIST ER 1.10.18.

Sett av datoene; torsdag 2. til og med lørdag 4. august da arrangeres Båtsfjord i fest 2018.

På Båtsfjord kino: Søndag 3. juni kl. Jungelgjengen. Kr. 60/80  

Ord på veien: Vern om dine glade minner for de vil bli en fin pute til din alderdom.

Geir Knutsen
Ordfører