God fredag.

Denne uken har ordføreren vært i Oslo og hatt møter blant annet på Løvebakken. Hovedtemaet var fiskeripolitikk. Turen ble avsluttet på Gardemoen med nok en samling i forbindelse med skoleutviklingsprosjektet vi deltar på. Her deltok i tillegg rådmann, skolefaglig ansvarlig og hovedtillitsvalgt i UtdanningsForbundet.

I går hadde ordføreren møte med styrelederen og konsernledelsen i Norway Seafoods. Her ble det gitt gjensidig informasjon.

Sangerstevne i Båtsfjord;
I dag starter sangerne med kirkekonsert. I morgen klokken 1100 defilering fra Båtsfjord skole til rådhuset, hvor det vil bli offisiell åpning. I tillegg skal det være punktkonserter klokken 1200 på Båtsfjord brygge, ved Båtsfjord rør og ved alderspensjonatet. Det hele avsluttes med folkekonsert i kinosalen klokken 1700. Vi ønsker arrangør, utøvere og publikum lykke til!

Vi minner på;
Torsdag 11.juni inviterer Båtsfjord Kommunale Kulturskole til en åpen avslutningsforestilling på Båtsfjord Brygge. Der blir det servert både kunst og underholdning fra skolens egne elever. Konserten starter klokken 18:00. Alle er velkomne.

Husk frist for nomineringer til Båtsfjord kommunes kulturpris 18. juni.

KULTURMIDLER - NY SØKNADSFRIST mandag 29. juni 2015, les mer her

Våren er her og vi er i gang med årets ryddeaksjon. Vi oppfordrer privatpersoner, næringslivet, lag og foreninger om å bidra, slik at vi får et renere og penere Båtsfjord.

Søndag 7. juni kl. 1900.  Insidious 3. Grøsser, 15 år. Premierehelg.

Ord på veien: Bruk speilet og ikke kikkerten når du leter etter feil.

God helg!

Geir Knutsen
ordfører