God fredag.

Denne uken startet med generalforsamling i Varanger Kraft AS. Årsresultatet i 2015 ble etter skatt kr 71,1 millioner. Av dette ble kr 30 millioner avsatt til utbytte til eierkommunene.

 

Onsdag var det dialogmøte mellom Båtsfjord kommune og fylkesmannen. Her var vi inne på samtlige områder som er kommunens ansvar. Et meget nyttig møte.

I går var det representantskapsmøte i Øst-Finnmark avfallsselskap. Nok et selskap som drives meget godt. Konsernregnskapet viste her et overskudd på kr 8,6 millioner.

Ronny Isaksen er nå tilsatt som ny daglig leder i Båtsfjord Invest. Han overtar etter Arnfred Eilertsen. Det er skrevet en managementsavtale mellom Båtsfjord Invest og Linken næringshage.

Onsdag denne uken besøkte 4. klasse ved Nordskogen skole 4. klasse ved Berlevåg skole. Dette er en gjenvisitt. Her fikk elevene blant annet se ny skolen i Berlevåg.

Nylig arrangerte foreldrerådets arbeidsutvalg ved Klausjorda barnehage førstehjelpskurs for foreldrene. Kostnadene ved kurset betalte Norway Seafoods og Båtsfjordbruket, noe som gjorde kurset helt gratis for foreldrene. Det var 21 deltakere. Takk til Norway Seafoods og Båtsfjordbruket.

 

Vi minner på: Kulturprisen 2016Båtsfjord kommunes kulturpris kan gis til enkeltpersoner eller lag/foreninger i Båtsfjord som før ikke har mottatt denne.
Skriftlig begrunnet forslag må være registrert inn på rådhuset innen mandag 20. juni 2016.

 

Vi ønsker utstillere, besøkende og arrangørene lykke til med messa i morgen.
 

På kino søndag 12. juni kl. 1700. Kr. 60/80 Den lille prinsen.

Ord på veien: Å lengte er å holde sine tanker på reise

God helg!

Geir Knutsen
ordfører