God formiddag.

Denne uken startet med to folkemøter. Mandag var det møte om ny sektorplan for helse- og omsorg 2018-2040. Nå er dette arbeidet kommet godt i gang under ledelse av ressurssenteret for omstilling.

Tirsdag inviterte Båtsfjord demensforening til informasjonsmøte på pensjonisthuset. Her ble blant annet filmen, husker du meg, laget av regissør Ragnhild Nøst. Hun har fulgt tre personer under 65 år som lider av demens. Filmen viste deres hverdag, og skildrer både gode og vanskelige øyeblikk. Takk til demensforeningen for deres initiativ.

Onsdag var det igjen kommunestyremøte. Saksliste og protokollene finner dere på kommunens hjemmeside. For de av dere som ikke var tilstede på møtet, så kan dere se møtet i opptak ved å gå inn på kommunens hjemmeside.

Kommune-TV er en nysatsing i Båtsfjord Kommune og vil bli en fast post i tiden fremover. Her kan du se både direktesending av møtene, og opptak fra arkivet når du vil og hvor du vil.

I går var det nytt møte i styringsgruppen en barnehage/en skole. Nå deltok også representanter fra WSP Norge, som er en av Norges ledende virksomheter innen profesjonell prosjektledelse.

Vi minner på: BÅTSFJORD KOMMUNES KULTURPRIS 2017. Frist for forslag er torsdag 6. juli.

Båtsfjord Kommunale kulturskole har opptak til semester 2017/18 med søknadsfrist den 18. juni. Skynd deg å søke.

Feiing og tilsyn 2017. Feiingen av Båtsfjord kommune 2017, vil bli utført i perioden juni – august/september. Huseier vil få varsel om feiingen to dager i forveien.

På kino: Søndag 18.6 kl. 1900. Kr. 80/100. PREMIEREHELG.  Siste kveld med jentene

Ord på veien: Mer er ikke alltid bedre.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører