God fredag.

Forrige lørdag startet arbeidet med å utbedre sjøkabelen mellom Berlevåg, Båtsfjord, Hamningberg mot Vardø. Arbeidet er beregnet å ta en uke. Etter dobbelt bruddet på sjøkabelen utenfor Berlevåg både i retning øst og retning vest vinteren 2016/17, har Telenor gjort et omfattende arbeid med å undersøke hele kabelen utenfor finnmarkskysten med mini-ubåt. Med bakgrunn i disse undersøkelsene, er arbeidet nå i gang.  Telenor forteller at nye og ekstra forsterkete sjøkabler i nye traseer vil gjøre strekningene mer stabile og robuste. Som ordfører har jeg vært opptatt av denne saken, og er glad for at de nå har gjort utbedrende tiltak.

Onsdag var det møte i formannskapet, administrasjonsstyret og næringsstyret.
Sakspapirer og møtereferater finner dere på kommunens hjemmeside.

Ordfører hadde sin første vielse før ferien. Et ærefult oppdrag. Vielsen ble gjennomført på Makkaur fyr. En stor og flott dag først og fremst for brudeparet, men også for meg. En dag jeg kommer til å huske. Neste fredag  skal jeg vie et brudepar nå på rådhuset. Jeg gleder meg allerede.

Vi er nå i gang med å fornye utstyret i styrketreningsrommet. Innspill kan sendes; tony.petterson@batsfjord.kommune.no

Vi minner på: Kommunestyret fattet et enstemmig vedtak i møte 25.04.18 at Båtsfjord kommune skal være en røyk og snus fri kommune innen 01.10.18.

Båtsfjord legekontor har innført innringetid; Alle hverdager mellom kl. 09.00 og 11.00, og mellom kl. 13.00 og 15.00.
For å snakke med en lege må du ringe 78 98 54 00 mellom kl. 09.00 og 09.30. 

BARNEHAGEPLASS 2018/-19. SØKNADSFRIST ER 1.10.18.

Åpen dag ved brannstasjonen
I Brannvernuka kan du besøke Båtsfjord brannstasjon og se hvordan brannfolkene har det på jobb. Du får lære mer om brann og brannvern, delta i konkurranser, se på brannbilene og mye annet. Dette blir lærerikt og spennende for alle!
Lørdag 22. september kl. 11:00 - 13:00

På Båtsfjord kino: Søndag 23.9 kl. 1800.  Månelyst i Flåklypa . Kr 80/100. PREMIEREHELG

Husk og bruk refleks!

Ord på veien; Kast ikke bort tiden på å ergre deg over ting du likevel ikke har makt til å endre.

Geir Knutsen
Ordfører