Ukenytt uke 39

God formiddag.

Denne uke ble avsluttet med møter i Oslo. Her deltok også ordføreren på sjømatkonferansen 2017.

I sommer besøkte Ungarn sin president fiskerihovedstaden. Med følge så var de over 20 personer. De ble veldig godt ivaretatt på Båtsfjord Brygge. Vi blir bedre og bedre på turisme, noe dette er et bevis på.

Nylig har vi hatt møte med Ordo hytteforening. Temaet på dette møtet var veien til Ordo. Et nyttig og konstruktivt møte, om hva vi sammen kan gjøre for å gjøre veien bedre.

I forrige uke fikk ordføreren besøk av to unge menn fra en annen hovedstad, Oslo. De ønsket informasjon om fiskeryrket, og mulighetene som finnes ved å etablere seg i fiskerihovedstaden. Vi håper oppholdet deres vil føre til ytterligere flere fiskere i fiskerihovedstaden.

Denne uken sendes den første laksen fra Veidnes i Syltefjord til slakteriet på Jakobsnes i Sør-Varanger. Tilbakemeldingene vi får, er at anlegget fungerer etter intensjonene. Vi ønsker SalMar lykke til videre i kommunen vår. Det neste må være at laksen må slaktes i fiskerihovedstaden.

Vi minner på: Vi ønsker allerede nå å minne på TV-aksjonen 2017. Den går av stabelen 22. oktober. Er det noen som allerede vil bidra så kan dette registreres på http://giverstafett.no

Frist for å søke barnehageplass for oppstart våren 2018 er 01.10.17.

På kino: Søndag 1.10 kl. 1700? Askeladden - I Dovregubbens hall Sensur? Kr 80/100 PREMIEREHELG.

For å unngå ulykker nå som dagene blir kortere og mørkere ute, er det viktig at fotgjengere og syklende er synlig for bilistene.

 Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Gjør så godt du kan idag. I morgen kan du kanskje gjøre det enda bedre!

Neste uke er det høstferie for våre elever og lærere. Vi ønsker alle en fin ferie!

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører