God formiddag.

Søndag 18. oktober er det igjen klart for årets TV-aksjon. Årets TV-aksjon går til regnskogfondet. Verdens regnskoger er under voldsomt press, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid. Regnskogen forsyner verden med mat, vann, medisiner og bidrar til å regulere klimaet på kloden. Ved å støtte TV-aksjonen er du/dere med på å bevare regnskogen for klodens klima, vår felles framtid og for 260 millioner mennesker som har regnskogen som sitt hjem.

Bli bøssebærer i årets TV Aksjon

Meld deg på www.blimed.no, ring 02025 eller ta kontakt med Frivilligsentralen på frivillig@batsfjord.kommune.no

I går var det styremøte i Batsfjord Sentralfryselager A.S. Her ble det blant annet vedtatt å kjøpe deler av det nye havnebygget for å utvide fryselagerets kapasitet. I tillegg ble regnskapstall og nøkkeltall på driften så langt i år gjennomgått. Disse viser en betydelig økning sammenlignet med 2014.

I neste uke er møte i det nye kommunestyret. Her skal det velges formannskap, ordfører, varaordfører, hovedutvalg samt diverse andre utvalg og verv.

Onsdag var asfaltverket igjen i fiskerihovedstaden. Nå er siste asfalt lagt for i år, og alle våre fortau er nå asfaltert.

På kino søndag 11. oktober:
Kl. 17.00:
PAN   i 3D, Premierehelg. 9 år. Kr 80/100.
Kl. 19.30: Kino: Villmark 2. Kr. 80/100. 1t 30 min. 15 år.

Ord på veien: Smålighet kan gi store tap.

Husk og bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører