God formiddag.


Denne uken startet med besøk fra Kreativ Industri og Sintef Nord. De var og presenterte sine tjenester for Båtsfjord kommune og næringslivet.

Tirsdag var det igjen kommunestyremøte. Saksliste og protokollen finner dere på kommunens hjemmeside, og for dere som har lyst å se opptak av møtet så finner dere det under kommune TV på vår hjemmeside.

Kommunestyret behandlet blant annet disponering av fjor årets mindreforbruk (kr 3 966 090,62). Her det ble det vedtatt at kr 500 000,- skulle tilføres fiskerifondet og kr 3 466 090,62 avsettes til disposisjonsfondet.

Ordfører har på vegne av Båtsfjord og Berlevåg kommune bedt om møte med politimesteren, da vi skal miste 2 stillinger samt lennsmannen. Vi mener dette vil gå utover beredskapen i kommunene våre. Dette møtet vil bli avholdt i begynnelsen av november måned.

Nå nærmer det seg slutten for årets perleturer. Slutt datoen er 31. oktober. Så det er bare å stå på de siste dagene. Har du forslag til nye turer for 2018, så er det bare å komme med tips. Disse kan sendes frivillighetssentralen.

Vi minner på: TV-aksjonen 2017 går av stabelen 22. oktober. Er det noen som allerede vil bidra så kan dette registreres på http://giverstafett.no.
TV-aksjonen skal vi bidra til å gi skolegang til barn i krig og konflikt!

På kino: Søndag 15.10 kl. 1900 Snømannen Kr. 80/100.

Hålogaland Teater med forestillingen: SØNNEN. Teatersalen Skansen torsdag 2. november kl. 1900

For å unngå ulykker nå som dagene blir kortere og mørkere ute, er det viktig at fotgjengere og syklende er synlig for bilistene. Refleks kan fås gratis på frivillighetssentralen.

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Skjebnen velger din familie. Du velger selv dine venner.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører