Hei alle sammen!

 

Da har jeg straks lagt bak meg de første dagene som Ordfører i Fiskerihovedstaden Båtsfjord. Jeg har fått massevis av lykkeønskninger og klemmer, og ønsker å takke for alle disse, det varmer godt.

Jeg har vært til stede på mange møter denne uka, både som deltaker og som observatør, og har fått en foreløpig innsikt i en fantastisk organisasjon, med mengder av både utfordringer og muligheter. Jeg er også svært glad for at mitt første offisielle oppdrag som Ordfører, var å åpne markeringen av Verdensdagen for psykisk helse i Kinosalen. Dette er tredje året på rad at Ungdomskoordinatoren og Mental Helse Båtsfjord står for denne markeringen. Jeg vil benytte anledningen til å takke dem for innsatsen, og ikke minst for det fantastisk inspirerende foredraget til Gry Hege Henriksen.  

Nå gleder jeg meg til å bidra som bøssebærer på søndag under årets innsamlingsaksjon, som i år går til organisasjonen CARE sitt arbeid rettet mot kvinner. Jeg anbefaler dere alle både å ta godt imot bøssebærerne, og gi et bidrag til en viktig sak.

 

God helg!

Ronald Wærnes
Ordfører