God formiddag.

I går var ordfører og varaordfører sammen med andre ordførere og varaordførere på besøk på Stortinget og på Youngstorget. Temaer som ble tatt opp var; sjømatmeldingen, helsepolitikk, kommuneøkonomien, flyktningesituasjonen, samferdsel og klima og miljø. 

Forrige fredag ble det ansatt ny rektor ved Nordskogen skole ( vikariat i 4 år) og helse og omsorgssjef (vikariat 1 år). Begge har takket ja til stillingene. Vi ønsker dem velkommen til fiskerihovedstaden.

Brannvesenet har nå fått på plass lagsbilen/redningsbilen. I tillegg har mannskapene fått innføring i det nye nødnettet. Dette vil bli tatt i bruk i løpet av desember måned. Nylig kunne vi lese i Finnmarken at den nye ambulansen var på plass. Alt dette er med på å bedre beredskapen i kommunen.

Båtsfjord kommune arbeider kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på vannforsyningen. Nå er oppgraderingen av styringssystemet for vannverket ferdig. Dette vil medføre at vi får et bedre varslingssystem for feil. Stabiliteten vil bli bedre, samt at vi fortsatt vil ha landets beste drikkevann.

Kommende mandag legger rådmann fram sitt budsjett forslag for 2016.  Budsjettet skal endelig vedtas av kommunestyret den 16.12.

Vi minner på julemessen i dag og i morgen på pensjonisthuset.

På kino: Fredag 20.11 og søndag 22. 11 kl. 1900. Premiereuke. Kr 80/100. 
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Samarbeid staves med to bokstaver: v-i.

God helg!

Geir knutsen
Ordfører