God formiddag.

I dag kommer årets Båtsfjord magasin ut. Vil nå kunne leses på kommunens hjemmeside.

Denne uken har gått med til arbeid med budsjettet og kommende økonomiplan. Formannskapet skal vedta sitt budsjettforslag kommende onsdag.

I forbindelse med vårt møte med Bunker Oil AS fikk vi nok en glad melding. De vil utvide sin oljekapasitet i fiskerihovedstaden med 5000 kubikk i løpet av neste år. Dette vil styrke oss som fiskerihovedstad enda mer.

Mandag var det felles planleggingsdag mellom skolene i Båtsfjord og Berlevåg. Her var samtlige ansatte samlet i Berlevåg. Temaet var bruk av nasjonale prøver. I tillegg fikk de omvisning og presentasjon av ny skolen i Berlevåg.

Onsdag var det lysmarkering i fiskerihovedstaden. Dette ble gjort utenfor rådhuset av barna i våre barnehager. Her var det lystenning og sang. En flott tradisjon som markerer inngangen til mørketiden. Takk til begge barnehagene.

I går var det møte med Øst-Finnmark avfallsselskap i forbindelse med innføring av kildesortering.

Båtsfjord kommune har nå revitalisert Båtsfjord Invest AS. Nå er navnet fiskerihovedstaden Invest AS. Fondet skal framstå som et profesjonelt
investeringsselskap som ønsker å bidra til økt verdiskapning innen næringslivet, uansett bransje i fiskerihovedstaden. Spesielt er det ønskelig å investere i fiskefartøy, kvoter og rettigheter.

Vi minner på: På kino: Søndag 26.11 kl. 1900. Juleblod. Sjanger: Grøsser / Skrekkfilm / Thriller 15 år.

Torsdag 30.11 gjennomfører Båtsfjord bedriftshelsetjeneste AKAN (rus og spilleforebyggende) kurs.
Påmelding: E-post til bedriftshelsetjenesten@epost.no eller mob. 90 24 24 4 innen 28.11.17.

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: I livets kaker er vennen sjokoladebitene.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører