God fredag.

Søndag er den fjerde søndag i advent, og det fjerde lyset skal tennes. Nå er det kun 6 dager igjen til jul.

Onsdag ble budsjett og økonomiplanen for 2016 – 2019 vedtatt av kommunestyret. Disse vil nå bli lagt ut på kommunens hjemmeside.

Kommende mandag vil igjen supply fartøyet M/V Island Crusader anløpe Båtsfjord havn. M/V Island Crusader er et 96 meter lang supply fartøy som har serviceansvar for boreriggen Transocean Arctic som ligger nord nordøst for Berlevåg. Fartøyet bringer forsyninger til riggen og ligger stand by for service, oljeberedskap og overvåkning. Fartøyet bruker Båtsfjord havn for forsyninger, mannskapsbytte og fylling av LMG gass ( fartøyets drivstoff ). Nok et bevis på at vi har ei havn som er attraktiv.

Vi kan opplyse at følgende snøskuterløyper er nå åpnet; Løype 7A: Fra løype 15 i Nordfjord langs vegen til Hamna i Syltefjord.
Deler av Løype 15: Fra bommen ved krysset til Syltefjord langs tidligere fylkesvei 333, videre langs denne i Båtsfjorddalen til Nordfjord i Syltefjord.

På kino: søndag 20.12 kl. 1900 i 3D.  Billettpris kr 100/120. Star Wars: The Force Awakens  

Nå står julen foran oss og vi ser frem til lange fine hyggelige stunder sammen med familie, venner og kjente. La julehøytiden være en tid for refleksjoner og tanker om fremtiden.

Ord på veien: Det er ikke hva kommunen kan gjøre for oss, men hva vi kan gjøre for kommunen.

Kjære båtsfjordinger og alle dere andre som er julegjester i Båtsfjord. På vegne av oss politikere ønsker vi dere alle ei flott høytid, med ei fredelig julefeiring og et godt nytt år!

 

Geir Knutsen
Ordfører