God fredag.

Denne uken har Øst-Finnmark regionråd, samtlige kommuner i Øst-Finnmark, vært samlet i Kirkenes. På agendaen var blant annet helse, AMK-sentraler, info fra IMDI og husbanken, kompetanse, regjeringens nye kommunereform og evaluering av rådet. I tillegg hadde rådet møte med Statsråd Jan Tore Sanner. Her påpekte blant annet ordfører, hvor viktig det er å ha god infrastruktur og kommunikasjoner på plass, for å skape utvikling og aktivitet. Statsråden fikk overrakt kartet over "verden største rundkjøring», veiforbindelsen mellom Syltefjord og Hamningberg.

I tillegg vedtok rådet en enstemmig uttalelse om leveringsforpliktelser av fisk til lokalsamfunn i Finnmark, og opprøret som er i ferd med å spre seg langs kysten. Uttalelsen ligger på kommunens hjemmeside.

Vaktmester Jan Ove Hansen er nå ferdig med å sprøyte skøytebanen og den kan tas i bruk.
Skøytebanen ligger ved Nordskogen skole, og kan brukes både i friminutter, gymtimer og på ettermiddagstid. Vi oppfordrer både voksne og barn til å snøre på seg skøytene og ta banen i bruk

Husk UKM på skansen i morgen. Kunstutstilling og kaféen åpner kl 15.00, mens sceneforestillinga starter kl 16.00. 

Båtsfjord menighet ønsker å starte opp med et sangkor fra 8 år og oppover. Øvelsene vil være i kirka. Oppstart mandag 10. februar kl. 18.00. Kom og syng!

Mvh                                                                                                                                                                      

Geir Knutsen
Ordfører

Ord på veien: Ofte finnes det flere sannheter.

Husk og bruk REFLEKS!