God formiddag.

I går var det en flott reportasje i Finnmarken fra ungdommens kulturmønstring i Båtsfjord. Vi takker alle som deltok, og ønsker dere som gikk videre til fylkesmønstringen 14. mars i Alta lykke til!

Tirsdag og onsdag denne uken var eierkommunene i Varanger Kraft samlet i Kirkenes til eierskapsstrategi seminar. Følgende sju kommuner er eier av Varanger Kraft Sør-Varanger, Vadsø, Vardø, Båtsfjord, Berlevåg, Tana og Nesseby. Dette arbeidet skal sluttbehandles i styret i løpet av høsten.

Rådmannen har nå levert sin oppsigelse, og stillingen er lyst ut med søknadsfrist 17.03.14.

Ordfører har fått flere henvendelser om ikke Båtsfjord kommune har etiske retningslinjer samt retningslinjer for bruk av sosiale medier for folkevalgte og ansatte i Båtsfjord kommune. Disse er nå lagt ut på kommunens hjemmeside, og ble vedtatt 26.1.2012 av kommunestyret.  

NB! Mandag Rettelse: Onsdag åpnes idrettshallen igjen etter renoveringen. Gulvet er nå reparert og nytt, ventilasjonsanlegg er nå på plass.

På Båtsfjord kino:
Søndag 16.2 kl. 1700 LEGO-filmen i 2D. Bill.pris kr 60/80. Sensur: 7 år
Kl. 1900 Død snø 2. Bill.pris kr 80/100. Sensur 15 år

I dag er Valentinesdag, eller alle hjerters dag som vi kaller det på norsk. Vi ønsker dere alle en fin dag og ei god helg!

Mvh

Geir Knutsen
Ordfører

Ord på veien: En kort tids fornærmelse kan ødelegge et langt vennskap.

Husk og bruk REFLEKS!