God formiddag.

Vi vil starte med å gratulere Sneskavla 4H med årets lionspris fra Tana og Nesseby lionsclub.

Så langt i år har det vært godt fiske, men spesielt godt linefiske på hysa. Utsikten fremover tegner bra, da det allerede er en del lodde i fisken.

Forrige søndag avsluttet vi ei fantastisk uke med «Vi i fiskerihovedstaden». Denne uken har «Vinterlyd i Båtsfjord» satt sitt preg på fiskerihovedstaden. "Vinterlyd" er en "kulturdugnad" for å styrke kulturbegrepet i Båtsfjord. En kulturdugnad der amatører blir "løftet" fram av profesjonelle artister. Et nytt arrangement som jeg tror vil være med å løfte samfunnet vårt.

Sist fredag var formannskapet invitert på skolebesøk til Nordskogen skole. Her ble vi møtt av rektor, de ansatte og alle elevene. Et nyttig besøk. Beklageligvis møtte kun halve formannskapet opp.

Denne uken har vi hatt besøk av fylkeskommunen. På dagsorden var sentrumsfornyelsen. Kommende mandag skal ordfører ha møter i Oslo, blant annet med fiskeriministeren.

Så er skikarusellen kommet godt i gang. Dette arrangementet er hver onsdagsettermiddag ved idrettshallen.

Vi minner på; I dag kl.18.00 er første konsert (kirkekonserten) av vinterlyd i Båtsfjord. Se program på kommunens hjemmeside.

6.klasse inviterer til karneval på søndag 21. februar, kl.14-16. Alle barn er velkomne. Inngangsbillett Kr. 20 med kostymet, kr. 30- uten kostymet.

På kino søndag 21.2: Kino: Alvin og gjengen: I Farta.1t 32 min. Kr. 80/100. Animasjon/familiefilm. Premierehelg.

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Det eneste vi vet om fremtiden, er at den vil bli annerledes.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører