God fredag.

Mandag denne uken hadde vi møte med fylkesordfører, fylkesvaraordfører og fylkesråden for kompetanse. Temaet for møtet var Båtsfjord videregående skole. I etterkant av dette hadde vi i går et informasjonsmøte for elevene, lærerne og foresatte på VG 1.
På møtet med fylkeskommunen, fikk vi positive signaler om at hvis det ble frie midler etter at opptaket 1. mars var gjort, så var muligheten stor for at vi i Båtsfjord også kunne få VG 2 til høsten.
Vi vil minne på at alle MÅ søke i henhold til de tilbudene som nå finnes i studiekatalogen. Husk søknadsfristen er 1. mars.

Tirsdag var det møte i Båtsfjord havn KF. Her ble blant annet reguleringsplanen for Båtsfjord havn behandlet. Den legges nå ut på høring. I tillegg fikk Båtsfjord Sentralfryselager tillatelse til å montere en ny krane på D/S kaien. Dette vil gjøre sentralfryselageret vårt enda mer konkurransedyktig. Styret har i tillegg vedtatt, at vi skal arbeide videre med å få realisert et nytt terminalbygg på D/S kaien.

Onsdag og torsdag deltok ordfører og rådmann på KS sin strategikonferanse i Alta.

I morgen er det igjen tid for sparkiaden. Vi ønsker alle sammen en fin opplevelse! 

Søndag er det duket for Grunnlovsjubileums gudstjeneste i Båtsfjord kirke klokken 1100. Dette blir feiret med musikalske innslag fra blant annet Båtsfjord Musikkforening samt at ordføreren skal lese prologen. I tillegg blir det barnedåp og nattverd. Etterfulgt av kirkekaffe på menighetshuset.

Folketallet i Norge passerte 5,1 millioner innbyggere i fjor. I Båtsfjord er vi nå 2207 innbyggere. Vi får håpe at vår positive utvikling fortsetter dette året.

Mvh

Geir Knutsen
Ordfører

Ord på veien: Ved å beundre sin egen glorie, får man bare vondt i nakken.

Husk og bruk REFLEKS!