God fredag.

Tirsdag og onsdag denne uken var politisk og administrativ ledelse fra samtlige kommuner i Finnmark samlet i Kirkenes til KS strategikonferanse. Fokus på årets konferanse var spesialisthelsetjenesten, psykisk helse og rus, kommunereformen, mellomoppgjøret og andre tariffpolitiske spørsmål.
I tillegg ble det gjennomført eiermøte i Varanger Kraft tirsdags formiddag.

Det arbeides fortsatt opp mot Finnmark fylkeskommune om å få videreføre LOSA yrkesfag. Denne uken har vi hatt nok et møte vedrørende dette. Nå er det opp til fylkestinget å omgjøre sitt vedtak. Vi får håpe at dette fantastiske tilbudet også blir videreført i vår kommune.

I lørdagens Finnmarken kunne vi nok en gang lese at vi har en positiv befolknings økning. Folketall per 1.1.15 er 2235 en økning på 28 personer. Det er kun 4 kommuner i Finnmark (Sør-Varanger, Hammerfest, Alta og Nordkapp)som har større økning enn Båtsfjord.
I samme avis kan vi lese om at Norway Seafoods fortsetter sin satsing i fiskerihovedstaden. Dette viser at de holder det de har lovet Båtsfjord kommune.

Helsesenteret vårt hadde 30 års jubileum og ble behørig feiret den 4 februar. Ordfører overrakte her gave til helsesenteret; alle rom på sykestua skal få tv i forbindelse med rehabilitering av helsesenteret.

I neste uke er det møter i Både formannskapet, administrasjonsstyrene og i næringsstyret.

Husk folkemøte på kinosalen kommende mandag kl. 17.30!

På Båtsfjord kino: Søndag 1. mars Kingsman: The Secret Service kl. 1900.  Sensur 15 år. 2t 8 min Kr. 80/100.

Ord på veien: Å tenke uten å lære, er nytteløst. Å lære uten å tenke, er farlig.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører