God fredag.

Da er både januar og februar et avsluttet kapittel, og vi er startet på mars. Fisket har vært veldig bra og det jobbes «natt og dag» i industrien med videreforedling og transport av produktene.

Nylig fikk vi vite at vi blir flere og flere i Finnmark, mens den største prosentvise veksten stod vi i fiskerihovedstaden for. Dette er noe vi gleder oss over. Pr 1.1.17 er vi nå 2267 båtsfjordinger.

Denne uken startet med møter i Honningsvåg hos kystverket. Her møttes samtlige kommuner i fylket. Temaet var fiskerihavner og NTP(nasjonaltransportplan).

Onsdag var det igjen møte i styringsgruppa for en barnehage og en skole. Her ble blant annet framdriftsplanen gjennomgått. Det viktigste budskapet fra styringsgruppen er nå INNVOLVERING blant alle brukerne. I tillegg ble det vedtatt at det skal gjennomføres to studieturer med tanke på fremtidens barnehage og skole.

Vi minner på: I neste uke starter «Vi i fiskerihovedstaden 2017», hvor blant annet konferansen «– HAR DU EN IDÈ – KAN VI HJELPE DEG! «. Påmelding innen 7.mars til greta-lill@linken-nh.no eller ronny@linken-nh.no. Konferansen er gratis.

Mandag 6. mars kl. 17.00 teaterforestillingen, BÆ BÆ LILLE, på Skansen

Torsdag 9. mars kl. 18.00 er det åpen dag på Båtsfjord helsesenter, med blant annet servering av fiskesuppe..

Barnehageplass 2017 - 2018. Søknadsfrist er 01.04.17 og 01.10.17

Ord på veien: Gode venner får en mørk dag til å stråle!

På kino: Søndag 5.3 kl 1900. A Cure for Wellness  15 år. Kr. 80/100.

Husk og bruk refleks!

Ta godt vare på hverandre og ha ei riktig god helg!

Geir Knutsen
Ordfører