Hei, da er vi i full gang igjen etter sommerferien. Selv om værgudene har vært litt imot oss den siste tiden, så er jeg helt sikker på at vi kommer til å få mange fine soldager utover.

Denne uken har juryen igjen vært samlet i forbindelse med realiseringen av ny skolen. Det er kommet inn tre meget gode forslag etter anbudskonkurransen. Juryen skal nå finne det beste konseptet for det videre arbeidet.

På vegne av Båtsfjord kommune, innbyggerne og tilreisende vil jeg takke Espen og Rainer samt deres medhjelpere for nok et flott Båtsfjord i fest arrangement.

I disse dager starter nærmere 700 000 elever på nytt skoleår. I Båtsfjord begynner elevene i neste uke. Vi ønsker med dette både nye og gamle elever, foreldre og ansatte lykke til. Spesielt ønsker vi våre 29 nye førsteklassinger lykke til.
Vi vil spesielt ønske vår nye rektor på Båtsfjord skole, Bjørn Roger Abrahamsen, velkommen til fiskerihovedstaden.

I sommer ble stillingen virksomhetsleder helse og omsorg lyst ledig, da vår nåværende virksomhetsleder skal pensjonere seg. Det har kommet inn 7 søkere og ansettelsesprosessen er i gang.

Fortsatt er det meget stor aktivitet i samfunnet vårt og mer skal det bli. Dette er noe jeg vil komme tilbake til i mine ukenytt.

I neste uke skal ordfører sammen med havnesjef og daglig leder Båtsfjord sentralfryselager representere Båtsfjord kommune på fiskerimessa i Trondheim. Her skal det være møter med politikere, administrative ledere og bedrifter.

Til slutt håper jeg alle får det kjempe flott på Farmen`s Cowboyfestival i Syltefjord denne helga.

Vi minner på:

BARNEHAGEPLASS 2018/-19. Søknadsfrist er 1.10.18.

Sett av datoen;

1 September. Åge Aleksandersen og Sambandet på Båtsfjord Brygge

På Båtsfjord kino: Søndag 19. august kl. 1800. Karsten og Petra på skattejakt   Kr. 60/80. Tillatt for alle. PREMIEREHELG FAMILIEFILM.
Kl. 2000. 1t 43. Tillatt for alle. Kr. 80/100 Book Kr. 80/100.

 

Ord på veien: Livet forstås baklengs – men må leves forlengs.

Geir Knutsen
Ordfører