Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Image by Pete Linforth from Pixabay

Vil du begynne å trene?

Du kan melde deg inn her.

En av fordelene med vårt nye medlemssystem er at brukere ikke trenger å valfarte til servicetorget for å kjøpe ny periode på styrketreningsrommet. Noen av dere som har vært inne på minside, har også lagt inn kreditkort opplysninger og kan dermed betale for ny periode på treningsrommet der.

dumbell-3435990_1920

Booking av treningstimer fra 22 mai 2021

Nytt system i drift fra og med 22 mai

Vi tar sikte på at Fredag den 21 mai 2021 er den siste dagen vi benytter det gamle påmeldings skjemaet, før vi tar i bruk vårt nye bookingsystem for styrketreningsrommet. Innen da burde det være nok tid for medlemmer av gymmen til å ha lært seg hvordan:

  • man booker tid i det nye systemet,
  • Fått lagt inn betalingsopplysninger..
  • rettet på sine personalia etc.
styrketrening

Nytt om booking av treningstimer på Styrketreningsrommet

Eziteq medlemssytem

I morgen, 22 mai 2021,  starter vi å bruke vårt nye bookingsystem for treningstimer på styrketreningsrommet på idrettshallen. Alle medlemmer er overført fra våre databaser til Eziteq Medlemsystemer.

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Rydd og vask etter deg

Tidy up and wipe off after yourself.

Etter at vi åpnet treningsrommet igjen, har vi fått meldinger om at enkelte ikke rydder etter seg. Eller vasker utstyret de har brukt, med sprit.

Sjerp dere. Rydd opp og sprit ned.  Det står sprit nok til en hel bataljon på styrketreningsrommet. Bruk det (til det det skal brukes til) og fjærn talkum fra håndtak og tørk av manualer og håntak du har tatt i før du går over til neste apparat. Then repeat.