Hei igjen alle sammen!

Etter lange fine dager på hytta, var det godt å komme i gang med hverdagen igjen. Uka har vært forholdsvis rolig, og dermed har det blitt tid til å forberede neste uke, som kommer til å bli adskillig mer hektisk.

Jeg deltok i starten av uka på et nytt møte med Statsforvalteren, der vi fikk de siste oppdateringene i forhold til koronaen. Vaksineringen går sin gang, vi har nå vaksinert rundt hver femte innbygger hos oss, og de aller mest utsatte har fått begge sine doser. Det er jo kjempebra. Vi har også berget oss fint igjennom påsken, og har som kjent ingen nye, påviste smittetilfeller. Tusen takk til dere alle nok en gang, for både tålmodighet og forståelse.

Vi har hatt ukemøtet med organisasjonene, og også et møte i styringsgruppa for den nye skolen/ flerbrukshuset. Her jobbes det intenst, og man har bl.a. sortert ut og sammenfattet de enorme mengdene med tilbakemeldinger fra brukergruppene som kom uka før påske.

Havnesjefen og jeg hadde et lunsjmøte, og vi var også innom med gratulasjoner i forbindelse med delåpningen av nybygget til Mustad Havservice, som jeg skrev om i en egen sak. Jeg representerte også kommunen i generalforsamlinga til Båtsfjord Laboratorium, som heldigvis har berget seg fint gjennom pandemien.

Ellers har det også vært en del mediehenvendelser denne uka, både regionalt og nasjonalt. Jeg setter pris på oppmerksomheten som Båtsfjord får i forskjellige saker, og selv om det kan være litt skummelt noen ganger, forsøker jeg alltid å svare etter beste evne.

Ei riktig god helg ønskes herfra.

Ronald