Hei alle sammen.

Denne uka har vi i krisestaben redusert antall ukentlige møter fra 3 til 2. Dette er et godt tegn, vi ser nå at det har gått over i en annen fase. Flere og flere av de kommunale byggene åpner nå etterhvert, men med klare begrensninger i bruken. Følg med på hjemmesidene for oppdatert informasjon. Jeg har forresten hatt en prat med eldrerådet, og vi skal bli flinkere til å få ut informasjon til de i befolkningen som ikke er på nett, så det skal vi forsøke å finne gode løsninger for.

Ellers har uka bl.a. bestått av et møte sammen med Båtsfjord Havn. Vi har innledet diskusjoner med en ny og spennende aktør innen logistikk. Konklusjonen fra deres side er at de går et skritt videre i forhold til Fiskerihovedstaden, så vi følger dette opp med et nytt møte i juni.

Rådmannen, assisterende Rådmann og jeg har også hatt et langt og svært nyttig møte med alle organisasjonene. Her diskuterte vi flere forskjellige ting, bl.a. i forhold til min rolle som representant for arbeidsgiveren, som jo er kommunestyret. Vi har hatt flere slike møter tidligere, og det er alltid nyttig.

Styringsgruppa for ny skole og barnehage har også hatt møte denne uka, der jeg var til stede. De gikk igjennom den nye prosjektplanen, og de nye bestillingene fra kommunestyret, og jeg kan melde om en svært engasjert og profesjonell gjeng, som sikrer god fremdrift.

Ellers gleder jeg meg selvfølgelig svært mye til å feire 17. mai sammen med mange av dere i morgen. Det er meldt både oppholdsvær, lite vind og litt solgløtt, og det passer jo bra, siden vi har flyttet hovedmarkeringen fra idrettshallen til hurtigrutekaia. Det blir spennende med et rullende tog i år, der politi, ambulanse, brann og Avinor leder an, foran resten av oss. Kortesjen starter klokka 11 fra den gamle flyplassen. Jeg ber andre trafikanter om å være oppmerksom og å vise hensyn, siden vi vil kjøre gjennom store deler av Fiskerihovedstaden.

Det vil litt senere på dagen også være en egen markering i Nordfjord i Syltefjord, og korpset vil også stille der med litt musikk, så det blir sikkert flott.

Så gratulerer så mye med morgendagen, og ha ei fortsatt fin helg!

Husk å fortsatt vaske hendene, holde avstand og ta vare på hverandre.


Ronald