Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • 116 117

  Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.
  Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg.
  Er det akutt og står om liv, ring 113

 • Varsel om oppstart av sprenging

  Kystverket ønsker å informere om at undervannssprengingen i Båtsfjord havn starter opp den 15.05.17.Oppstarten vil være i Neptun bukta.

  Sprengingen vil pågå stort sett hver dag unntatt søndager frem til Juni 2018.

 • Båtsfjord Kommune med ny nettside

  Båtsfjord kommune`s hjemmeside har endelig fått en etterlengtet ansiktsløftning.

 • Siste nytt

  26. november

  Kino: Juleblod

  Har du vært snill i år?
  Så sikkert som at vinter kommer etter høst, slår en beryktet seriemorder til på juleaften. Han blir derfor omtalt som Nissen, og har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år. Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokken for å komme Nissen i forkjøpet før han slår til igjen. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.
  Sjanger: Grøsser / Skrekkfilm / Thriller
  Skuespillere: Stig Henrik Hoff, Sondre Krogtoft Larsen, Truls Svendsen, Marte Sæteren, Jørgen Langhelle, Julia Schacht, Frank Kjosås, Thomas Felberg, Sigmund Sæverud, Haddy Jallow, Karoline Stemre
  Nasjonalitet: Norge Lengde: 1 t. 44 min.
  Aldersgrense: 15 år. Begrunnelse: Skrekkeffekter og flere svært blodige drapsskildringer gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

  Uke: 47
  3. desember

  Kino: Jul i Mummidalen

  Varmhjertet familie-animasjon med en flott historie!
  Mumitrollet vil ikke gå i dvale! Han ønsker å utforske vinteren og ikke minst: Julen! Denne vinteren er ekstraordinær; Mumitrollet bestemmer seg for å holde seg våken
  for å utforske vinteren i stedet for å ha sin vintersøvn som vanlig. Og han finner ut at vinteren er helt annerledes enn han hadde forestilt seg...

  Uke: 48
  10. desember

  Kino: Paddington 2

  Oppfølgeren til Paddington som kom i 2014.

  Uke: 49
  17. desember

  Kino: Star Wars: The Last Jedi


  En episk reise gjennom kosmos  I Marvel Studios' Thor: Ragnarok møter vi Thor fengslet på den andre siden av universet uten sin mektige hammer.


  Det blir et kappløp med tiden for å komme seg tilbake til Åsgard og stoppe Ragnarok - destruksjonen av hans verden og slutten på sivilisasjonen i Åsgard - nå i hendene på den hensynsløse Hela. Først må han overleve en gladiatorkamp mot sin tidligere allierte, en Avenger, den utrolige Hulken.
  Thor: Ragnarok tordner inn på kino i Norge 27. oktober 2017.

  Uke: 50