Ukenytt Uke 11

God fredag.

Mandag var kommunene Båtsfjord, Berlevåg, Tana, Nesseby, Vadsø, Vardø og Sør-Varanger samlet til et uformelt møte i Tana. Temaet på møtet var kommunereformen. Alle var enige om at samarbeid kommunene mellom fremover er viktig. I tillegg var det bred enighet om at søknaden som er utarbeidet av Sør-Varanger kommune og Vadsø kommune om skjønnsmidler, bør de øvrige kommunene slutte seg til. Denne vil gi kommunene en felles utredning/kartlegging, drøftinger og innbyggerundersøkelser i tilknytning til kommunereformen. Sør-Varanger, Vadsø, Berlevåg og Båtsfjord har allerede sluttet seg til søknaden.
Samtlige kommuner som deltok har valgt løp 2 i denne prosessen. Det vil si at prosessen skal være avsluttet sommeren 2016.

Tirsdag arrangerte foreldrerådets arbeidsutvalg og Båtsfjord helsestasjon temakveld om unges psykiske helse. Et nyttig og godt møte med stort frammøte. Takk til arrangørene.

Nylig har Båtsfjord kommune hatt lyd/bilde møte med husbanken i forbindelse med ny helhetlig boligplan. I det videre arbeidet er husbanken en viktig samarbeidspartner, både med tanke på rehabilitering og nybygg av boliger.

Vi vil minne lærerne på at fristen for å søke etter- og videreutdanning er 15. mars.

Vi vil gratulere Båtsfjord laboratorium så mye med akkrediteringen.

På Båtsfjord kino: Søndag 15. mars kl. 1700.  Kr 80/100. Eventyret om Askepott og kl. 1900. Chappie  Kr 60/80. Sensur 15 år.

Ord på veien: Jeg tar alltid gledene på forskudd, ellers blir det aldri noe av dem.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører