God formiddag.

Først vil vi gratulere og takke foreldrerådet ved Båtsfjord skole for opprettelse av 17. mai komite. Vi vil samtidig oppfordre oss båtsfjordinger å melde oss som frivillige til å bidra. Dette kan gjøres til Marit Johansen eller Unn Berit Digernes Sund.

Er våren kommet? Været er lunefullt. Den ene dagen flyter det over med vann i våre gater, for så igjen å bli hvite av snø. Påsken er over, og det er igjen full fart igjen på arbeidsplassene. Værmeldingen har gitt oss et forvarsel om en varm sommer. Vi får bare håpe at det slår til! Det er blant annet dette som gjør at vi bor og stortrives i Båtsfjord.

Tirsdag var det møte i administrasjonsstyret for undervisningspersonalet. Her ble Børre St. Børresen enstemmig tilbudt stillingen som rektor ved Båtsfjord skole.

Denne helgen arrangerer BSK-badminton Båtsfjord Open i Badminton. Her deltar spillere fra Norge, Sverige og Russland. Vi ønsker alle lykke til.

Snart står vårens vakreste skieventyr for døren. Midnattski for kvinner 1. – 3. mai. Damer meld dere på!
www.midnattski.com

Årets 1. mai arrangement vil som tidligere bli gjennomført med kransnedleggelse ved bautaen, gudstjeneste og 1. mai møte på pensjonisthuset. Årets taler er Ingalill Olsen, leder Finnmark Arbeiderparti.

Forrige helg var fiskerihovedstaden meget godt representert på fiskerimessa i Lofoten. Denne uken gjennomføres sjømatmessen Seafood Expo Global i Brussel. Her deltar blant annet Seagourmet Norway med en stor stand, hvor Båtsfjord får meget god reklame. I tillegg er Norway Seafoods godt representert på denne messen.

Ord på veien: Det er like viktig å bruke en god ide` som å komme på den.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører