God torsdag.

I går var det kommunestyremøte. Her ble blant annet regnskap 2013, revidering av lønnspolitisk plan, lønn rådmann, endringer i selskapsavtalen Finnmark kommunerevisjon og høringssvar om sjømatindustriens rammevilkår i Norge behandlet.

Teknisk etat skal starte med kosting av kommunale veier og plasser hvis forholdene tillater det i neste uke. Vi oppfordrer alle innbyggere og bedrifter i å begynne å planlegge årets rydding av uteområder.  Samtidig vil vi oppfordre alle hundeiere/turgåere til å benytte seg av avfallsdunker som er plassert ved vei og fortau for slik at det blir trivelig for alle å ferdes langs vei og turstier.

Kjenner du noen som har gjort en ekstra innsats innen kultur, folkehelse, bolyst, trafikksikkerhet eller er en god lærebedrift?  Hvert år deler Finnmark fylkeskommune ut fem ulike priser for å gi en ekstra oppmerksomhet til noen som har gjort en særegen innsats innenfor områdene; kultur, trafikksikkerhet, folkehelse, bolyst eller årets lærebedrift
Hver pris er på 30 000 kroner og et kunstverk. Forslagsfristen er 5.mai.

I morgen står vårens vakreste skieventyr for døren, midnattski for kvinner. Vi ønsker alle lykke til!

Vi minner på 1. mai møtet i morgen på pensjonisthuset kl. 12.00.

På kino søndag 3. mai kl. 1900. Skammerens datter . Egnethet: Ungdom / Voksen.  1 time 36 minutter. Kr. 80/100. PREMIEREHELG.

Ord på veien: Gjør alt så enkelt som mulig, men ikke enklere.

Husk bruk refleks!

God helg!

Geir Knutsen
ordfører