God fredag.

I går var ordføreren i Vadsø og overhørte deler av fylkestingsmøtet. Her håpet vi alle på en positiv avgjørelse vedrørende VG 2 til høsten. Nok en gang må vi «bite i det sure eplet». Flertallet i fylkestinget vedtok å oversende saken til kompetanseutvalget. Dette utvalget har ikke møte før 27. mai. Ordføreren vil kalle dette beslutningsvegring av flertallet på fylkestinget når det gjelder Båtsfjord videregående skole.  Men vi gir ikke opp, arbeidet for å få et positivt vedtak vil fortsette.

Mandag og tirsdag var det møte i Øst-Finnmark regionråd. Møtet ble avviklet i Mehamn. Fokus på møtet var samferdsel, havn/sjøfart, luftfart og reiselivsutvikling. Som innledere deltok Fred Guthu fra statens vegvesen, Per Lillemark fra Avinor, Jan Morten Hansen fra kystverket og Jan Olav Evensen fra Artic Coast. Videre ble det vedtatt at neste møte i regionrådet skal legges til Oslo, hvor rådet skal be om møter med stortingsrepresentantene, regjeringsmedlemmer, departement eventuelt andre beslutningstakere.

Vi minner på:
Ryddedugnad av Båtsfjords gater

BSK og 4H inviterer Båtsfjords befolkning til å delta på ryddedugnad av gatene våre før 17. mai. Oppmøte ved rådhuset for utdeling av sekker og hansker mandag 12. mai kl 17.00.

På Båtsfjord kino:
Søndag 11.5. KL 1700. Bamse og Tyvenes by . 7 år. Kr 60 uansett alder. 1t 5 min.
                        kl 19.00. Pompeii. 3D. 15 år. Kr 80/100. 1t 44 min.

 

Mvh

Geir Knutsen
Ordfører

Ord på veien: Hvordan man har det kommer ann på hvordan man tar de