God fredag.

Snart står 17. mai, Kristi Himmelfartsdag, pinse og konfirmasjon for døren og fortsatt har vi godt med sne. Våren lar vente på seg. I den forbindelse har vi fått innvilget å holde en del av våre snøskuterløyper åpne til og med 14. mai. Se kommunens hjemmeside for hvilke løyper det gjelder.

Tirdag var utdanningsdirektoratets veilederteam igjen på besøk i fiskerihovedstaden. Dette var deres siste veiledning ovenfor skolene og vi som skoleeier. Nå gjelder det å videreføre dette arbeidet. Vi takker dem for god veiledning og godt samarbeid.

Onsdag var det møte i administrasjonsstyret og formannskapet. Som jeg har nevnt tidligere er vi godt i gang med realiseringen av en barnehage og en skole. Båtsfjord kommune har nå gjennomført anbudskonkurranse på «rådgiver team» for dette store prosjektet. Ved anbudsfristens utløp var det kommet inn 2 anbud. WSP Norge AS ble enstemmig valgt av formannskapet til å utføre arbeidene.
Se kommunens hjemmeside for saksliste og protokoller.

Vi minner på: Kommende onsdag er det 17. mai. Vi skal igjen feire nasjonens bursdag. Det er barnas dag, barnetogets dag fordi våre barn er framtiden. Vi vil oppfordre alle til å delta.

På kino: Søndag 14.5 kl. 1900 i 3D. King Arthur: Legend Of The Sword  12 år. PREMIEREUKE.

Ord på veien: Noen ganger må man akseptere at man ikke forstår.

Ønsker alle ei flott helg!

Geir Knutsen
Ordfører